Apple producten worden vaak gezien als de crème de la crème en met het ‘sleek’ design en de makkelijke interface is het dan ook wel een product dat er zeker mag zijn. Maar door de status die de Apple producten hebben zit er ook een groot prijskaartje aan de desbetreffende producten. Hierdoor koopt de alledaagse persoon met een modaal inkomen niet elke keer een Apple product als het hun uitkomt. In plaats daarvan zorgen ze ervoor dat ze duurzaam omgaan met hun producten, zodat de levensduur verlengd wordt. Doe je dit niet dat is de kans groot dat je voor je mobiel waarschijnlijk een iPhone reparatie den haag moet uitvoeren. Maar het is natuurlijk niet alleen de iPhone die je kan aanschaffen, een Macbook reparatie is natuurlijk ook mogelijk. Ben jij fan van Apple en wil jij niet elk jaar een nieuwe iPad hoeven aanschaffen? Dan zijn deze tips voor jou!

Scherm

Een van de dingen waar je het meest op moet letten bij je Apple producten is het scherm. Het scherm is namelijk het deel van bijna alle Apple producten dat je het meest intensief gebruikt (behalve natuurlijk de toetsenborden van de macbooks en iMacs). Tegenwoordig wordt het scherm vaak gemaakt van retina, maar dit zijn de pixels in het display, niet het deel wat je elke dag aanraakt op je iphone en ipad. Dat is glas! Daarom is het belangrijk een screenprotector of temperate glas te gebruiken. Zo voorkom je schade als je je telefoon bijvoorbeeld laat vallen of je sleutels erop krassen.

Accu

Naast het scherm wordt ook vaak de accu van een iPhone of iPad vervangen. Dit komt omdat meeste mensen deze helemaal laten leeglopen tot 0%. Dit is een veelvoorkomende fout. De accu bestaat namelijk uit levenscyclussen die gedefinieerd worden vanaf 100% tot en met 0%. Om een levenscyclus uit te rekken is het belangrijk je telefoon op te laden nog voordat hij 0% is. In de beste situatie laad je je mobiel of tablet op vanaf 20%, zo verleng je de cyclus van je accu met 80%!

Share Button